Seyir Haberleri

seyir haberleri ve güncel seyir gelişmeleri, seyir ile ilgili tüm video, seyir fotoğrafları ve seyir haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Gelendost ilçesinde seyir halindeyken kamyonet kasasında çıkan yangın aracı küle çevirdi.

Isparta

Vatandaşlar Ramazan Bayramında Kirazlıdere Cam Seyir Terasa yoğun ilgi gösterirken, Isparta’nın panoramik güzelliklerini izleme fırsatı buldular.

Isparta

Isparta’ya cazibe merkezleri olarak Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanını kazandıran Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan...

Isparta

Sadece Isparta’nın değil bölgenin de cazibe merkezi haline gelen Cam Seyir Terası şehir dışından da çok sayıda vatandaşı ağırlıyor. 

Isparta

Türkiye’nin sayılı ve büyük cam seyir teraslarından birisi olma özelliği taşıyan Isparta’nın cam seyir terası, çevreye güzel örnek oldu.

Isparta

Terasın açılışından bu yana geçen 10 günlük süre zarfında tam 75 bin kişi, Isparta'nın muhteşem manzarasının tadını çıkardı.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’ye inşa edilen Cam seyir terası ziyaretçi akınına uğradı.

Isparta

Türkiye’nin sayılı ve büyük cam seyir teraslarından birisi olma özelliği taşıyan Isparta’nın Cam Seyir Terası, görkemli törenle hizmete açıldı.

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın cam seyir terası açılışına tüm vatandaşları davet etti.

Isparta

Otomobil alev aldı "Sürücüsü Tarafından Terk Edilen Otomobil, Isparta İtfaiyesi Tarafından Söndürüldü!"