Isparta'da ticaretle uğraşan iş insanları Nevzat Demirel ve Hüdai Şahin,  1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Isparta Ticaret Borsası’nın yönetimine aday olduklarını açıkladılar. Tek liste üzerinden aday olacak olan Demirel ve Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Benzin ve Mazota Yeni Zam Benzin ve Mazota Yeni Zam

Şehrin tanınmış isimleri Nevzat Demirel ve Hüdai Şahin, Isparta Ticaret Borsası’nın yönetim kurulu seçimlerinde el ele vererek aday olduklarını ifade ettiler.

Adaylıklarına ilişkin açıklamada bulunan iş insanı Nevzat Demirel ve Hüdai Şahin şunları söylediler" Kendi işlerinde başarıyı yakalamış ve bu başarıları borsamız aracılığı ile öncelikle üyelerimize, Isparta'mıza ve ülkemize hizmet etmek için; Isparta tarımına yön veren iş insanları ve üreticilerimiz ile yola çıktık. Demokrasinin tüm güzellikleriyle yaşandığı, fikirlere ve her şeyden önce insana saygı duyulan bir ülke olmamızı, birlik beraberlik ve dayanışmanın artması gerektiği ve en çokta tarımsal üretime ve tarımsal sanayiye ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde daha bir Türkiye daha iyi bir ISPARTA olması amacı ile Isparta Ticaret Borsamızın Seçimlerine, başkan adaylığımızı açıklamak isteriz. Neden adayız konusuna gelince; Isparta'da yaşayan, Isparta'da tarımın her alanında üreten kişiler olarak, tarımsal üretim ve tarımsal sanayinin tüm sorunlarını bilen kişiler olarak, Isparta'da bulunan tarımsal üretim ve tarımsal sanayi de ki üye kardeşlerimizin istek, taleplerini ve sorunlarını yerinde zamanında çözmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak, odamızı ve Isparta'yı tüm platformlarda tanıtacak, Isparta'nın geleceğine tarım konusunda rehberlik edecek projelere imza atmak, birleştirmek ve çözüm bekleyen konuları sonuçlandırmak için aday olduk. Borsamızın değişim ve yeniliklere açık olması gerekirken, hiçbir yeniliğin üyelere aktarılamadığını, mevcut yönetimlerin uzun süredir bu görevi yaparken sorunlara çözüm olamadıklarını gördüğümüz için biz ve arkadaşlarımız göreve talip olduk. Şunu taahhüt ederiz ki şayet bu görev bizlere tevdi edilirse, görevimizi eşitlik, dürüstlük, ve doğrulukla yerine getireceğimizden, odamız ile tüm kişi ve kurumlara köprü olacağımızdan, ayrıştırmadan birlik ve beraberliğimizi artıracak Isparta'nın modern bir Tarım şehri olması için elimizden ne gelirse yapacağımızı, yaşanacak, kazanacak bir Isparta olması için mücadele edeceğimizi bilmenizi isteriz. Isparta Ticaret Borsamız Türkiye de hak ettiği yerini alacaktır.’