Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün talimatları ile Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü başta sokak hayvanlarının beslenmesi olmak üzere, haşere ile mücadele ve kısırlaştırma çalışmaları devam ederken ilçemizde eğitim ve öğretimine devam eden öğrencilerimize de ‘Hayvan Sevgisi’ eğitim çalışmaları sürüyor.

Hatırlanacağı üzere Başkan Veli GÖK’ün çalışmaları ile Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Kısırlaştırma Ünitesi 2021 yılında hizmete açılmıştı. İlçedeki sokak hayvanları kısırlaştırması ile sterilizasyonu,  evcil hayvan sahiplerinin istenmeyen yavruların doğumlarının önüne geçilerek kurtarma sistemindeki özellikle sokak hayvanlarının aşırı çoğalmasının önüne geçildi.

Tüm Isparta Halkı Yeni Otogar Açılışına Davetli Tüm Isparta Halkı Yeni Otogar Açılışına Davetli

Eğirdir Veteriner İşleri Müdürlüğü son olarak Yazla mahallesinde eğitim ve öğretimine devam eden Mustafa Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerine yönelik ‘Hayvan Sevgisi’ temalı eğitim çalışması yapıldı.

Mustafa Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerinin minik yavru kedi ve köpekleri gördüklerinde mutlulukları ve hayvan sevgileri neşeli anların yaşanmasına sebebiyet verdi.

Eğirdir Belediye Bülten