Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in projeleri arasında yer alan Kirazlıdere’ye 2,5 metre genişliğinde ve 35 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, 16 metre çapındaki 300 metrekarelik cam alanıyla yerden 25 metre yükseklikte Türkiye’nin en büyük seyir terası olarak inşa edilen cam seyir terası Cumhuriyetin 100’üncü yılında 28 Ekim 2023 tarihinde hizmete girmişti. Cam seyir terası hizmete girdiği günden bu yana Isparta ve şehir dışından gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, cam seyir terasta Isparta’yı farklı açıdan izleme fırsatı bulurken, bol bol fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştiriyorlar.  Her gün günbatımına kadar ziyaret edilebilen Kirazlıdere Cam Seyir Terası, akşamları ışık şovlarıyla şehre ayrı bir renk katıyor.

Isparta, 2023 yılını uğurlarken yılın son gününde de vatandaşların tercihi Kirazlıdere Cam Seyir terası oldu. Yeni yıl öncesinde vatandaşlar şehrin panoramik güzelliklerini cam seyir terastan izleyerek, unutulmaz anı biriktirdiler. Yılın son saatlerinde Kirazlıdere Cam Seyir Terası, adeta bir buluşma noktasına dönüşürken, vatandaşlar yeni yılın gelişini cam seyir terasın sunduğu eşsiz manzara eşliğinde karşıladı. Aynı anda belli bir ziyaretçi sayısının alındığı cam seyir terası gezmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Şehir dışından gelenler de cam seyir terası sayesinde Isparta’yı farklı bir açıdan izleme fırsatı buldu.

Kirazlıdere Cam Seyir Terası ziyaret edenler, çok beğendiklerini dile getirdiler. Adıyaman’dan geldiğini belirten bir vatandaş, “Burası çok güzel olmuş. Çocuklarımız burada yüksek lisans yapıyorlar. Onları ziyaret etmek için geldik, burayı da gezmek istedik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Güzel bir hizmet olmuş” dediler.

Türk Psikologlar Derneği Isparta’da Temsilcilik kurdu Türk Psikologlar Derneği Isparta’da Temsilcilik kurdu

Burdur’dan sadece cam seyir terası gezmek amacıyla Isparta’ya geldiklerini dile getiren bir aile de “Burdur’dan sırf burayı gezmeye geldik. Çok güzel olmuş. Isparta Belediye Başkanımızı zaten takip ediyoruz. Çok güzel bir cam teras yapmış. Çocuklarda yanımıza gelince onları da getireceğiz” ifadelerinde bulundular.

Yine Burdur’dan gelen vatandaşlar, cam seyir terası çok beğendiklerini ifade ederek, “Keşke Burdur’a da böyle bir hizmet yapılsa. Belediyemiz sağ olsun çok güzel yere yapmış” dediler.

Belediye Bülten