Ş.Karaağaç Anadolu Öğretmen lisesi müdürünün kendi okulunda yatılı okuyan bir öğrencisi ile girdiği gönül ilişkisinden kürtaja kadar uzanan iğrenç ve akıllara durgunluk veren olay, ülke gündemine boma gibi düştü. Üstelik 8 Mart dünya kadınlar gününde bir kadına karşı yapılan bu iğrençlik ilçede büyük bir nefret uyandırmıştır. İnternet’te haberle ilgili yapılan yorumlar, haberden çok daha vahim ve acı. 
Ş.Karaağaçlı bir gazeteci olarak yaşanan olaydan ve yapılan yorumlardan ne kadar utandığımı ve üzüldüğümü anlatamam.
Bu iğrenç haberi gazetemizin sütunlarına  taşımak bile istemedim. Çünkü Ş.Karaağaçımızın ismini yeterince olumsuz bir şekilde lanse edenlerden olmak istemedim. Ne varki dün sabah gazeteye geldiğimde haber ve yorumları görünce bu köşeden duygularımı ifade etme ihtiyacı hissettim.
Son yerel seçimlerde yaşanan tatsızlıklar ile ülke gündemine gelen ilçede sosyo ekonomik kıpırdanmadan sonra geçtiğimiz günlerde ilçenin makus talihinin değişebileceğini söylemiştim. Şirketleşme, birleşme ile başlayan bu hamlenin giderek çoğalması ile Ş.Karaağaç ilçesinin göç veren değil göç alan bir ilçe olacağını, çoğrafi yapısı itibariyle gelişmeye müsait bir ilçe olduğunu dile getirmiştim. Bugüne kadar ilçede yaşanan siyasi çekişmelerin, yerel yönetimlerin borç batağında olması ilçenin gelişmesine büyük bir darbe vurduğunu dile getirmiştim.
Evli ve üç çocuk babası, üstelik o yörenin insanı olan bir lise müdürünün düştüğü gaflet ilçede derin yaralar açmıştır. Hiç bir il, ilçe, kasaba ve belde; isminin böylesine olumsuzluklara anılmasını istemez. Üstelik yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Ş.Karaağaç ilçemize gelecek öğrenci ve velilerinin bundan sonra birkez daha düşüneceğinden ve ilçe hakkında olumsuz tavır ve söylemlerde bulunacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Bir sümüklü koyun bir sürüyü b.k edermiş sözünü doğru çıkartan bu olay sonrasında biri bize nerelisin diye sorsa inanın cevap vermekte ne kadar zorlanacağımızı düşünmek bile istemiyorum. İlçenin adını kötüye çıkartanlar elbette cezasını çekecektir, bize ise bu pisliği temizlemek düşecektir.