Geleceğin Yıldızları yeşil sahalarda ter döküyor. Isparta Belediyesi, ilkini geçen yıl Minikler Futbol Turnuvası ismiyle gerçekleştirdiği turnuvayı bu yıl ‘Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası’ adıyla düzenliyor. Isparta Belediyesi ve Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) işbirliğinde U12 ve alt yaş grupları kategorilerinde düzenlenen futbol turnuvasına 24 takım ve yaklaşık 500 futbolcu katılıyor. Turnuvanın tüm karşılaşmaları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre kazandırdığı Emre Mahallesi Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün destekleriyle yaklaşık 1,5 yıldır Eğirdir Belediyesi Futbol Antrenörleri Hasan Er, Mehmet Zorkol ve Ali Aslanlı nezaretinde Eğirdir Belediye Spor U12 takımımız büyük bir başarıya imza attı.

Toplamda 110 Eğirdir’li sporcu arasından seçilen ve U12 futbol takımımızın formasını giyen 24 kişilik kadro oynadığı futbolla adeta büyüledi.

28 Temmuz’da başlayan turnuvada toplamda 5 maç yapan takımımız 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak grubunu ikinci tamamlayarak çeyrek final oynamaya hak kazandı.

Eğirdir U12 futbol takımımızın çeyrek finaldeki rakibi bugün çekilecek kura ile belli olacak.

TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök U12 Futbol takımımızı tebrik ederek turnuvadan şampiyonluk beklediğini ifade etti.