AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Osman Zabun, seçim çalışmaları kapsamında Senirkent ve Uluborlu ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde köy halkıyla bir araya geldi. Zabun, Uluborlu ilçesi Küçükkabaca, Dere köyü ve İleydağı köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca Senirkent ilçesi Yassıören köyü, Ortayazı köyü, Karip köyü ve Gençali köylerinde de köy halkıyla bir araya geldi.

Zabun'un ziyaretleri, yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı dönemde gerçekleşti ve Isparta ilçelerindeki seçmenlerin AK Parti'ye verdiği destek için teşekkür ettiği açıklamalarına yer verildi.

Ziyaretleri sırasında Zabun, köylerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini istişare etti.

Şehit Polis için Emniyet Müdürlüğü’nde Resmi Tören Düzenlenecek Şehit Polis için Emniyet Müdürlüğü’nde Resmi Tören Düzenlenecek

Zabun, bölgedeki seçmenlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunarak, halkın AK Parti'ye bu güne kadar verdiği ve bundan sonra vereceği destek için teşekkür etti.

Ziyaretleri sırasında köy halkının misafirperverliği ve ilgisiyle karşılaşan Zabun, Türkiye'nin geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne milletin desteğiyle devam edeceklerini vurguladı.

zabun1