Osman Haberleri

osman haberleri ve güncel osman gelişmeleri, osman ile ilgili tüm video, osman fotoğrafları ve osman haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Isparta

Isparta'da tarihçi yazar Bekir Manav, Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerinde yol kesip, vatandaşın parasını alan Osman Efe olayını ve türküsünü anlattı.

Isparta

Isparta Milletvekili Osman Zabun, İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği zulmü sert bir dille kınayarak, Filistin halkının yanında olduğunu açıkladı.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, yaklaşan yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayarak vatandaşlara seslendi.

Isparta

Eğirdir Gölü’ndeki su seviyesinin azalması nedeniyle bahçelerinde son sulamayı yapamayan elma üreticisinin imdadına AK Parti Milletvekili Osman Zabun yetişti.

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, İl Başkanı Olarak Görev yaptığı 15 Temmuz 2016 gecesinde Isparta'da yaşananları anlattı..

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta Ticaret Borsası faaliyetleri ile tarım sektöründe yaşanan sorunları dinledi.

Isparta

AK Parti Milletvekili Osman Zabun, Gelendost İlçesine bağlı Yenice ve Avşar köylerinde meydana gelen şiddetli yağmur ve dolu yağışı sonucu...

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Cumuhrbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan seçimlerin ardından yaptığı ilk değerlendirmede “Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde...

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili adaylarından olan Osman Zabun az önce parti binasında teşkilat mensuplarıyla yapılan parti içi değerlendirme toplantısında basın...

Isparta

Isparta'da kimin vekil olduğu tartışmaları sürerken, Konuya ilişkin AK Parti İl Başkan Serkan Keskin şu açıklamayı yaptı: