Adını Akdağ’ın eteklerine kurulan Sagalassos-Antik Pisidia şehrinden alan ve 1958 yılında ilçe olan Ağlasun belediye hizmetleri ile her geçen gün daha da güzelleşiyor. Sagalassos-Antik Pisidia bölgesinin hemen altında gerçekleştirilen TOKI çalışmaları ise ilçe için oldukça önemli bir belediye hizmeti olarak halkın takdirine ve yoğun ilgisine neden oluyor.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, ilçe halkının takdirini kazanan TOKI çalışması için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlçemizde konut ihtiyacının karşılanması için inşaası başlayan bu çalışmada 134 dairenin yer aldığı 8 blok  bulunmaktadır.Binalarda bulunan 130 veya 106 daire 2+1, 28 daire de 3 + 1 şeklinde olacak. İnşaatın 2024 Temmuz-Ağustos ayı gibi  tamamlanıp,teslim olması planlanıyor.Allah izin verir de bir aksilik olmazsa  dediğimiz zamanda inşallah hak sahipleri evlerini teslim alacaklar.

Sagalassos-Antik Pisidia kent dokusuna uygun olmasına dikkat edildiği bilgisini paylaşan Başkan Ulusoy ;” Binalar dış görüntü olarak mermer kaplama yapılarak , bulunduğu bölgenin yapısını bozmadan dokuya uygun olacak.Çocuk oyun alanı, kamelya ,yürüyüş yolları gibi çevre düzenlemeleri ile modern yaşam alanları sağlanacaktır “dedi. Ayrıca belediyeye gelecek talepler neticesinde ilerleyen zamanlarda yeni bir TOKI çalışması yapılabileceği bilgisi de kaydedildi./Elif AKGÜL

Döviz Piyasasında TL Denge Kazanıyor Döviz Piyasasında TL Denge Kazanıyor