Pandemi sonrasında yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Ağlasun İlçesinde Belediye Başkanı Ali Ulusoy sosyal ve hizmet belediyeciliği anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

İlçenin daha fazla turist çekmesi için çaba sarf ettiklerini ifaden Başkan Ulusoy, “Ağlasun adeta bir Dünya cenneti, bu güzelliği tüm insanlık görsün istiyoruz” diye konuştu.

Demiralay ailesinin acı günü Demiralay ailesinin acı günü

Yerel yönetimlerin hizmet alanlarında turizmin önemine değinen Başkan Ulusoy; “Dünya genelinde en hızlı gelişen sektörlerden birisi de turizmdir. Günümüzde turizm artık daha çok yerelde yapılmaya başlandı. Bu doğrultuda ilçemizin zengin tarihi ve kültürel geçmişiyle beraber doğal güzelliklerini tüm Dünyaya tanıtmak istiyoruz. Farklı kültürleri tanımak ve doğal güzellikleri görmek isteyen insanlar sürekli yolculuk yapıyorlar. Bu yolculuklarında Ağlasun İlçesini daha fazla görmelerini istiyoruz. Dünyaca ünlü Sagalassos Antik Kentinin öncülüğünde bir turizm kenti olma yolunda çalışıyoruz. Bu kapsamda hem ilçe ekonomisine hem de bölge ekonomisine katkı sunmak istiyoruz” dedi.  / Elif AKGÜL