Isparta 32 Spor kendi sahasında kaybetti Isparta 32 Spor kendi sahasında kaybetti

Ağlasun İlçesinde belediye tarafından yapılan yatırım ve projeler hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce kanalizasyon, içme suyu ve doğal gaz gibi temel alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Ağlasun’da şimdi de üst yapı çalışmaları yapılıyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy ilçenin tüm altyapı çalışmalarını bitirdiklerini ifade ederek : “İlçemizin tüm altyapı çalışmalarını bitirdik. Bununla birlikte köprü ve menfez gibi sanat yapılarını da tamamladık. Şimdi sıra üst yapı çalışmalarında. Bu kapsamda bugüne kadar ana caddeler başta olmak üzere 13 kilometre sıcak asfalt döküldü. Mevsim şartlarına göre yağmurlar geçer geçmez 5 kilometre asfalt daha dökeceğiz.  Bununla birlikte kaldırımlara renkli taş döşemeye başladık. Bu kapsamda 16.500 metrekare renkli taş döşeyeceğiz. Ayrıca mahalle arasındaki sokaklara 20 bin metrekarelik kilit taş döşenecek.

Amacımız halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, daha müreffeh bir Ağlasun yaratmaktır. Bilindiği üzere ilçemiz turizm kenti, bu nedenle hedefimiz ilçemize gelen tüm misafirlerimize daha modern bir Ağlasun göstermektir” dedi. / Elif AKGÜL