Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Hediye Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altunbaş’ın eşi Şevkiye Altunbaş’ın cenaze namazına oda başkanlarıyla birlikte katıldı.
Ahmet Tural, cenaze namazının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şevkiye Altunbaş’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diledi.
Tural paylaşımında, “Uygun Nakliyat sahibi değerli abim İsmail Uygun’un baldızı, Hediye Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altunbaş’ın eşi merhume Şevkiye Altunbaş’ın cenaze törenine oda başkanlarımızla birlikte katıldık. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.





