Ayhan Umutlu, AK Parti Senirkent İlçe Başkanlığı görevine atandı

9 Araca Trafikten Men Cezası Verildi 9 Araca Trafikten Men Cezası Verildi

AK Parti'nin Senirkent İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ayhan Umutlu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla bu önemli göreve atanmanın gururunu yaşadı. Umutlu, yeni görevine dair yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir tarafından bana layık görülen AK Parti Senirkent İlçe Başkanlığı görevini şahsıma ve tüm Senirkent halkına hayırlı olsun diyor, bu büyük sorumluluğu omuzlarımda taşımanın bilinci içerisindeyim.

Bu vesileyle, bana bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, İl Başkanımız Sayın Furkan Cem Er’e, Milletvekillerimiz Sayın Osman Zabun ve Sayın Mehmet Uğur Gökgöz’e, Senirkent Belediye Başkanımız Sayın Kadir Heybeli’ye ve tüm AK Parti teşkilatına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, önceki ilçe başkanımız Hüseyin Dursun Bal’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Çıktığımız bu yolda, Rabbim mahcup etmesin. İlk günkü aşk ve heyecanla, durmak yok, yola devam edeceğiz. Senirkent'imizin daha da güzel yarınlara ulaşması için gece gündüz demeden çalışacağız. Yüce Türk milletine ve partimize layık olabilmek için var gücümüzle hizmet edeceğiz.

Bu yeni dönemde, birlik ve beraberlik içinde, Senirkent'imizi daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. İlçemize hayırlı olsun, güzel günler bizi bekliyor!"

Ali Rıza Cesur