Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hurda ve ağır hasarlı araçların şasi numaralarını kesip, hacizli ve yakalamalı araçların kimlik bilgileriyle değiştirerek (change yöntemiyle) trafiğe sokan şüphelilere yönelik yaklaşık 5 ay süren bir çalışma yürüttü.
Soruşturma sonunda harekete geçen ekipler, 7 ikamet adresi ve 3 iş yerine eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 1 ruhsatsız av tüfeği, 7 fişek, 3 adet 'change' araç, 13 kusurlu araç, iskelet halinde 3 farklı marka araç, 1 hacizli ve yakalamalı araç, 1 tescilsiz motor bloğu, ön göğüs tertibatı, direksiyon, farlar, 1 ön konsol, 14 araç tescil belgesi ile 1 'app' plaka ele geçirildi.
Yakalanan 11 şüpheli, oto hırsızlığı, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 2 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.





