Sarı-lacivertlilerin gündeminde olan ligden çekilme dahil birçok konunun görüşüleceği bu kongrede, kulüp üyeleriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Yağız Sabuncuoğlu'na yaptığı açıklamada, Yıldırım, eski yöneticilerin iftar davetlerine katılmama kararı aldığını belirtti. Aynı şekilde 2 Nisan'daki kongreye de katılmayacağını dile getiren Yıldırım, toplantının amacının ve sonucunun belirsiz olduğunu ifade etti.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a seslenerek, "Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur." şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım'ın bu açıklamaları, Fenerbahçe camiasında ve spor medyasında büyük yankı buldu. Yıldırım'ın kongreye katılmama kararı, camiada ve kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu.

Yeni Uygulama Miras Haksızlıklarına Son Verebilir Yeni Uygulama Miras Haksızlıklarına Son Verebilir

Haber Merkezi