Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Isparta’daki temaslarına Eğirdir ilçesinden başladı. Bakan Yumaklı’nın ilk durağı Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) oldu.

Plakasız Motosiklet Trafikten Men Edildi
Plakasız Motosiklet Trafikten Men Edildi
İçeriği Görüntüle

MAREM’de gerçekleşen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda kamu kurumu temsilcisi, siyasi parti yöneticileri ve bürokratlar katıldı. Toplantının ana gündemini ise “Eğirdir Gölü Eylem Planı” oluşturdu.

Toplantıda, Isparta'nın sahip olduğu tarımsal potansiyel, meyvecilikteki gelişmeler, üreticilerin mevcut durumu ve bölgenin tarımsal geleceği masaya yatırıldı. Ayrıca, bölge çiftçilerine yönelik planlanan destekler, sürdürülebilir üretim modelleri ve tarımsal kalkınma projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Isparta’daki ziyaret programı, gün boyunca yapılacak temaslarla devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi