Isparta BAMKOM heyeti, Bağımlılıkla mücadele alanında yürütülen projeleri tanıtmak ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Tütün ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Daire Başkanı Faruk Çağlar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret heyetinde, Proje Koordinatörü Mesut Altunbaş, İl Planlama Uzman Yardımcısı Samet Korkmaz ve Memur (Ş) Batuhan Çiçek yer aldı.

Isparta'nın Gururu Samsun'da Yarışayacak Isparta'nın Gururu Samsun'da Yarışayacak

Ziyaterlerle ilgili yapılan açıklamada; “BAMKOM çatısı altında yürütülen Çocuk ve Kadın Meclisleri, Hayır Diyebilme Atölyeleri, Cezaevi Rehabilitasyon Çalışmaları, Danışmanlık ve Yönlendirme Merkezleri gibi çok yönlü projeler hakkında kapsamlı sunum gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, ilimizde uygulanan atık su bazlı epidemiyolojik izleme, saha anket çalışmalarıyla risk haritalarının oluşturulması, gençlik kurulları aracılığıyla sosyal medya temelli farkındalık kampanyaları gibi yenilikçi yöntemler detaylı olarak aktarılmıştır. Bu projelerin merkezî düzeyde değerlendirilmesi ve sürdürülebilir mücadele stratejilerine katkı sunacak potansiyeli üzerine görüşmeler yapılmıştır.

Destekleri ve nazik ev sahiplikleri için Sayın Faruk ÇAĞLAR’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi