Gerçekleşen ziyarette Haber32 çalışanlarıyla bir araya gelen İsmail Er ve eşi Hatice Er, keyifli ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, sıcak sohbet gerçekleştirildi.

Haber32'nin engellilere verdiği ve yaptığı haberlere teşekkür eden Başkan Er, kentte önümüzdeki süreçte engellilerin hayatını kolaylaştırmak adına yapılacak çalışmaların komuoyuna duyurulması, harekete geçirilmesi noktasında da destek istedi.

Haber32 çalışanlarıyla sohbet eden Er çifti, ziyaretin ardından günün anısına birlikte fotoğraf çektirdi.

Gerçekleşen ziyaret, samimi görüntülere sahne olurken Haber32 ekibi olarak İsmail Er ve Hatice Er’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Toplu Taşımada Yeni Dönem! Tüm Hatlarda Hayata Geçiyor
Toplu Taşımada Yeni Dönem! Tüm Hatlarda Hayata Geçiyor
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Tuğba SEREL