Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Isparta Belediyesi, Memur Sen, Genç Memur Sen ve Eğitim Bir Sen tarafından organize edilen Türkiye genelinde katılımın sağlandığı Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi kapsamında Liseler Arası Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Iyaş Kongre Salonu’nda düzenlenen törene Isparta Valisi Aydın Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Genç Memur Sen İl Başkanı Bilal Demirbaş, 2023-2024 Eğitim öğretim yılında düzenlenen yarışmanın amacının kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi ve dönem boyu yaptıkları etkinlikleri anlattı.

Memur Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç da konuşmasında, 1 milyonu aşan üyesi ile gelecek Türkiye için bu tür etkinliklerin önemine değindi.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise konuşmasında 500 bin öğrenci ile 1.5 milyon kitabın bu proje ile buluşmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yalçın, yarışmanın 7 yıldır yapıldığını hatırlattı.

Akeso YAGİ: 70 Kilometreyi Bulan Menziliyle Isparta'da Stoklar Hızla Tükeniyor! Akeso YAGİ: 70 Kilometreyi Bulan Menziliyle Isparta'da Stoklar Hızla Tükeniyor!

Törende konuşan Isparta Valisi Aydın Baruş, toplumsal sorumluluk adına yapılan bu etkinliği önemsediğini anlattı.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren Kübra Nur Yardım, Selinay Öztürk, Sevde Demirbilek, Rabia Soyçiçek, Hira Nur Üstün ve Ahsen Saliha Çevikbaş isimli öğrencilere ödülleri verildi.

TEŞEKKÜR

Isparta Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube başkanlığı, katılımcılara ve destek verenlere teşekkür etti:

İlim İrfan Hikmet Yolunda Şuurlu Bir Gençlik Yetiştirme düsturuyla Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi Isparta Kitap  okuma Kompozisyon yarışması  ödül programımızı Isparta Valimiz Sn. Aydın Baruş, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-sen Genel Başkanı Sn. Ali Yalçın,Ak Parti İl Başkanı Sn.Furkan Cem Er,İl Genel Meclis Başkanı Sn.Mehmet Ali Ertuğrul ,İsparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Sn.Yılmaz Çatal, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Erhan Baydur Protokol üyeleri , İşyeri Temsilcilerimiz,Yönetim Kurullarımiz, Okul idarecilerimiz , Memur-sen Sube başkanları, İlçe başkan ve Yõnetimerimiz,Kadın Komisyonlarimiz Daire amirleri, projeye dahil olan öğrenciler,danışman öğretmenleri ,çok sayıda misafirin katılımı ile gerçekleştirdik.Tesrifleriyle bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz”.

Kaynak: Haber Merkezi