Ak Kadınlar İstanbul’daki Tarihi Zirvede Yerini Aldı
Ak Kadınlar İstanbul’daki Tarihi Zirvede Yerini Aldı
İçeriği Görüntüle

Semt pazarında kadın kıyafetleri giyip peruk takarak tezgah üstünde göbek atan esnaf, bu kez Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivaline damga vurdu. “Bıyıklı Dudu Abla” lakabıyla tanınan amatör tiyatrocu esnaf, eğlenceli tarzı ve sıra dışı pazarlama yöntemiyle yine ilgi odağı oldu.

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Yalvaç Festivali, bu yıl 22 – 27 Temmuz tarihleri arasında 22’nci kez gerçekleştiriliyor. Yalvaç Belediyesi’nin öncülüğünde, tüm kurumların katkısıyla düzenlenen festivalde yüzlerce stant yer alacak.

Ama içlerinden biri var ki, şimdiden adından söz ettirmeyi başardı: Porselencim standında, mikrofon elinde, göbek eşliğinde satış yapan ‘Bıyıklı Dudu Abla’, hem eğlendiriyor hem de satış rekoru kırıyor.

“Altı adet porseleni 100 TL’ye vereceğim!” diye bağırarak dikkat çeken Dudu Abla, şöyle seslendi:

“Festivale hazır mısın Yalvaç? Depoları boşaltıyoruz! Ne alırsan 6 adet 100 TL! 3 adet de 100 TL! Kaçıran üzülür!”

Vatandaşlar ise hem alışveriş yaptı hem de bu renkli gösteriyi cep telefonlarına kaydetti. Festivalin en çok konuşulacak anlarından biri olan bu eğlenceli satış performansı, sosyal medyada da gündem oldu.

Yalvaç’ta festival başladı, eğlence de indirim de tavan yaptı!

Muhabir: Necati Üretme