Uyuşturucu ticaretinden aranan şahıs yakalandı Uyuşturucu ticaretinden aranan şahıs yakalandı

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ortaokullardan mezun olan öğrencilerin lise tercihleri başladı. Liselere kayıt yaptıracak öğrenciler için Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde eğitim vermekte olan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bölümleri, avantajları ve eğitimiyle alakalı Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI açıklamalarda bulundu.

Boyacı yaptığı açıklamalarda okulumuzun atölyesinin yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte açılacağının müjdesini verdi. Ayrıca il dışından gelecek öğrencilerin konaklamaları için okulumuza yurt tahsis edildiğini belirten Boyacı, Isparta Valimize ve Isparta Milli Eğitim Müdürümüze yurt tahsisinden dolayı teşekkür ederiz dedi.

Okulda okuyan başarılı öğrencilere Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Isparta Ticaret Borsası tarafından burs verildiğini söyleyen Boyacı, ayrıca başarılı öğrencilerin Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Isparta Ticaret Borsası önderliğinde milli gururumuz olan aracımız TOGG fabrikasının gezdirileceğini ve TOGG aracında kullanılan teknolojinin öğrencilere anlatılacağını belirtti.

Okulda eğitim verilen bölümlerin çağımızın bölümleri olduğunu anlatan Boyacı, okulda İtfaiye, Kimya Teknolojileri, Elektrik-Elektronik, Motorlu Araçlar Teknolojileri ve Elektrikli Ev Aletleri bölümlerinin olduğunu ve bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin aranan eleman olduğu söyledi.