Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın kamuoyunda konuşulan “Burdur’da şöyle düşünülüyor. Isparta tarafı yapıldı. Burdur tarafı yapılmıyor.  Yapılacak mı? Yapılmayacak mı?” şeklindeki sözüne karşılık Karayolları 13. Antalya  Bölge Müdürü Ahmet Gülşen’in sözleri kafaları karıştırdı.

İçerisinde büyük viyadüğün olduğu bölümün iptal edildiği ve güzergahta değişiklik olduğu ile ilgili açıklaması projede revizyon mu var sorularını getirdi.

2022 ve 2021 YILINDA BİTECEK DENMİŞTİ

2022 yılında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karismailoğlu dostluk yolunda bir basın toplantısı düzenlemiş ve yolun 2022 yılında faaliyete geçeceğinin müjdesini vermişti. Ancak geçen süre içerisinde Isparta bölümünün tamamlanarak faaliyete geçmesi, Burdur tarafında kalan yerin halen daha yapılmaması ve Bölge müdürünün “Bir proje revizyonu söz konusu, Genel Müdürlüğümüzden onayı beliyoruz” sözleri kafaları allak bullak etti.

Su doldurma sırasında bıçaklı kavga, 1 kişi ağır yaralandı Su doldurma sırasında bıçaklı kavga, 1 kişi ağır yaralandı

GENEL MÜDÜRLÜKTEN ONAY BEKLENİYOR

Söz konusu yolda Mudul Petrol’e inen bölümde yer alan virajlar birbirine viyadükle bağlanacaktı ama, koordinasyon toplantısında, “236 metre viyadük yerine açıktan geçirmek ve güney yamaçlar  özellikle kar ve buzlanmada her hangi bir sıkıntı olmayacak güzergahtan (taş Ocağı tarafı) çalışmamızı yaptık. Genel Müdürlüğümüzde onay aşamasında, bu onaya göre de biz çalışmamızı bu güzerhagtan yapacağız” dedi.