T.C.
ISPARTA 3. SULH HUKUK MAHKEMESİ

İLAN

2024/1124 ESAS Davacı, Pervin AKDEN ile Davalılar, Abdullah ERDOĞAN, Ali MERCAN, vs. arasında mahkememizde görülmekte olan Ortaklığın Giderilmesi (Paylı Mülkiyette) davası nedeniyle;
Isparta Merkez Kuleönü Köyü 7243 Parsel, 490 Ada 8 Parsel, 6875 Parsel, 7359 Parsel,409 Ada 6 Parsel, 6871 Parsel, 7527 Parsel, 7398 Parsel sayılı taşınmazlara ilişkin Ortaklığın Giderilmesi davasında davalılardan Ali MERCAN tüm aramalara rağmen bulunamadığından kendisine dava dilekçesi, tensip tutanağı ve duruşma günün ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Davacı vekili tarafından davalılar Abdullah ERDOĞAN, Ali Mercan vs. aleyhine açılan ortaklığın giderilmesi davasına karşı davalı Ali MERCAN'ın ileri süreceği istek ve itirazlarını bildirmesi için Isparta 3.Sulh Hukuk Mahkemesinin 2014/1124 Esas sayılı dava dosyasının dava dilekçesine karşı HMK.nun 122,127 ve 317/2.maddeleri gereğince ilan tarihi itibariyle iki hafta içinde HMK.nun 129.maddesine uygun şekilde davaya yazılı olarak cevap verebileceği ve dava dosyasının duruşma günü olan 24/09/2025 gün ve saat 10:20'de Isparta 3.Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda hazır bulunması, varsa delillerini duruşma gününde ibraz etmesi, iddia ve savunmalarını dahi yazılı olarak vermediği, duruşma gününde hazır bulunmadığı takdirde yokluğunda karar verileceği hususu ilam yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın No ILN02221142