Şenol’un ürünü, diz ağrılarına yönelik sunduğu rahatlatıcı etkilerle bölge halkının ilgisini üzerine çekerken, yapılan çalışmaların üniversite düzeyinde de incelenmesi kürü daha da gündeme taşıdı.

Kürün insanlarda oluşturduğu etkileri duyan Ispartalılar ve şehir dışından gelen birçok kişi, ürüne yoğun talep göstermeye başladı.

Sav Uygulama Noktasında Narkotik Denetimi
Sav Uygulama Noktasında Narkotik Denetimi
İçeriği Görüntüle

Artan ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Muharrem Şenol, Kürümüzü gönül rahatlığıyla tüketebilirler. Birinci ayın sonunda etkisini görecekler. Üç ayın sonunda ise diz problemleri ve ağrıları bitecek dedi.

Yoğun talep nedeniyle üretim kapasitesinin genişletilmesi gündeme gelirken, Şenol’un geliştirdiği kür bölgedeki en çok konuşulan ürünlerden biri olmayı sürdürüyor.

Adres: Diz ağrılarını bitiren kürün satışı; Bağlar Mahallesi İrfan Cami Karşısı Tuğçe Kimya’da gerçekleşiyor.

İletişim; 0 532 498 95 17

Muhabir: Afşın Topçu