Ev Yangını Kısa Sürede Söndürüldü Ev Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Seçime sayılı günler kala temposunu arttırmaya devem eden Öncel, merkez, ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Öncel'e en büyük destek ise memleketi Eğirdir'den. Milletvekili Adayı Öncel, memleketi Eğirdir’e adeta çıkarma yaptı.

Esnaf ziyaretleri ve kahve toplantılarında vatandaşlar ile bir araya gelen Öncel, Eğirdirli hemşehrilerinden hayır duaları ve destek alıyor.  Milletvekili Adayı Öncel'e Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Eğirdir MHP İlçe Yönetimleri eşlik etti. Birlikte Yukarı Gökdere ve Cire köylerine ziyarette bulundular. 

MHP Milletvekili Adayı Öncel,  hemşehrilerine teşekkür ederek şu görüşlerini dile getirdi:
“Hemşerilerimle buluşmak bende ayrı bir hissiyat yaratıyor. Memleketime hizmet edeceğimi memleketlimin bilmesi ve desteklemesi beni onurlandırıyor. Allah'ın izniyle, vatandaşımıza hizmet etmek için çalışacağız. Yaptığımız toplantılarda güzel Eğirdir’imizi nasıl daha ileriye taşıyacağımızı anlattık. Hemşerilerimizin yoğun ilgisi, desteği, hayır duası bizleri çok mutlu etti. Allah’ın izniyle Eğirdir, Yukarı Gökdere ve Cire köylerimiz de Milliyetçi Hareket diyor. Sizin desteğinizle, sizin için, sizinle var olacağız. Teşekkür ederim."

ONCEL-EGİRDİR-2

ONCEL-EGİRDİR-1