Isparta’da Çamura Bata Çıka Elma Mesaisi!
Isparta’da Çamura Bata Çıka Elma Mesaisi!
İçeriği Görüntüle

Isparta Gençlik ve Spor Eğirdir ilçe Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kapsamında voleybol, masa tenisi, dart ve koşu branşlarında spor müsabakaları düzenlenecek.

Cumhuriyetin 103. yıl dönümü, Eğirdir’de sporun birleştirici gücüyle kutlanacak.
Isparta Gençlik ve Spor Eğirdir ilçe Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Eğirdir İlçe Müdürlüğü'nün de katkılarıyla düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı spor müsabakalarında gençler farklı branşlarda yarışma fırsatı bulacak.

Etkinlikler kapsamında voleybol, masa tenisi, dart ve koşu branşlarında müsabakalar gerçekleştirilecek. Yarışmalar, branşlara göre farklı yaş gruplarında olmak üzere minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Eğirdir İlçe Müdürlüğü, tüm gençleri Cumhuriyet Bayramı coşkusunu sporla yaşamaya ve müsabakalara katılmaya davet etti.

Muhabir: Necati ÜRETME