Isparta’da 1990’lı yıllarda dönercilik sektöründe faaliyet gösteren Osman Söben, yıllar sonra yeniden sektöre geri dönüyor. Söben, kent merkezinde bulunan Kaymakkapı Meydanı’ndaki işletmeyi devralarak, yenilenen yüzüyle Elips Döner adı altında hizmet vermeye hazırlanıyor.

Eğirdir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Eğirdir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Geçmişte Isparta’da döner sektöründe hizmet veren Osman Söben, aradan geçen yılların ardından yeniden sektöre dönüş yaparak vatandaşlarla buluşacak. İşletmede gerçekleştirilen kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarında ise artık sona gelindi.

Resmi Açılış Yarın (2 Eylül)

Yenilenen konsepti ve Elips Döner markasıyla hizmet verecek işletmenin resmi açılışı, 2 Eylül 2026 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Kaymakkapı Meydanı’nda düzenlenecek açılışta Ispartalıları çeşitli ikram ve indirimler bekliyor.

İşletmeci Osman Söben, açılışa özel ikram ve indirimlerden yararlanmak isteyen tüm Isparta halkını Elips Döner’in açılışına davet etti.

Muhabir: Tuğba SEREL