UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Fenerbahçe, bu akşam saat 20.45’te İngiliz temsilcisi Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesi Isparta Belediyesi, futbolseverler için özel bir organizasyona imza atıyor.

Belediye, Avrupa’daki temsilcimiz Fenerbahçe’nin önemli karşılaşmasını vatandaşların birlikte izleyebilmesi için Atatürk Parkı teras katına dev ekran kuracak. Futbolseverler, açık havada kurulacak dev ekranda maç heyecanını hep birlikte yaşayacak.

En Yüksek Emekli Promosyonu İçin Kritik Karşılaştırma!
En Yüksek Emekli Promosyonu İçin Kritik Karşılaştırma!
İçeriği Görüntüle

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm vatandaşları maçı birlikte izlemeye davet etti. Başkan Başdeğirmen yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, temsilcimiz Fenerbahçe’nin Nottingham Forest ile oynayacağı bu önemli karşılaşmayı hep birlikte izlemek üzere sizleri davet ediyorum. 19 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te Atatürk Parkı teras katında bir araya gelerek takımımıza omuz omuza destek olacağız. Bu heyecanı birlikte yaşayalım, aynı coşkuyu aynı yürekle paylaşalım. Tüm hemşehrilerimi aileleriyle birlikte bu güzel atmosferi paylaşmaya bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Isparta’da futbol coşkusu bu akşam Atatürk Parkı’nda yaşanacak.

Kaynak: Haber Merkezi