Türkiye, 14 Eylül Pazar günü tarihi bir akşam yaşayacak! Hem EuroBasket 2025 finalinde Türkiye-Almanya kapışması, hem de Süper Lig’in dev derbisi Fenerbahçe-Trabzonspor aynı güne denk geldi. Taraftarlar adeta isyan bayrağını açtı: “Bu maç aynı saate konur mu?”
SAHADA FIRTINA, TAKVİMDE KAOS!
12 Dev Adam’ın Avrupa şampiyonluğu için Almanya ile kozlarını paylaşacağı final mücadelesi 21.00’de başlayacak. Ancak tam da bu sırada, saat 20.00’de başlatılması planlanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi.
Taraftarlardan gelen yoğun baskı sonrası gözler Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşa çevrildi. Gelen kulis bilgilerine göre dev maçın saati 19.00’a çekilebilir!
TARAFTARLARIN TALEBİ YÜKSELDİ
Futbolseverler, milli heyecanın gölgede kalmaması için TFF’ye çağrıda bulundu. “Hem EuroBasket finalini hem de derbiyi aynı anda izlemek mümkün değil” diyen taraftarlar sosyal medyada gündem oluşturdu.
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Şu an için TFF’nin resmi sitesinde Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi 20.00 olarak görünüyor. Ancak maçın bir saat erkene çekilerek 19.00’da başlaması kuvvetle muhtemel.
14 EYLÜL PROGRAMI
-
17.00 Kayserispor-Göztepe
-
20.00 Gaziantep FK-Kocaelispor
-
20.00 Fenerbahçe-Trabzonspor (Saat değişebilir)
Tüm gözler artık TFF’den gelecek resmi açıklamada! Futbol mu, basketbol mu, yoksa ikisi birden mi? 14 Eylül’de Türkiye spor gündemi kelimenin tam anlamıyla patlayacak!




