Bu Araçtan Sağ Çıktı
Bu Araçtan Sağ Çıktı
İçeriği Görüntüle

Sütçüler Belediyesi tarafından bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan geleneksel Dut ve Pekmez Festivali için hazırlıklar tamamlandı. Festivalin sanatçı programı ise Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

Başkan Yurdabak’ın açıklamasına göre, festivalin ilk günü olan 25 Temmuz Cuma akşamı sevilen sanatçılar Hüseyin Kağıt ve Arzu Gök sahne alacak. Festivalin ikinci günü olan 26 Temmuz Cumartesi akşamı ise Türk halk müziğinin güçlü sesleri Uğur Önür ve Bahar Çömek Sütçüler halkıyla buluşacak.

Her yıl yoğun katılımla gerçekleşen festivalin bu yıl da hem yöresel ürünlerin tanıtımına hem de kültürel birlikteliğe katkı sunması bekleniyor. Başkan Yurdabak, tüm vatandaşları festivale davet ederek, “Bu yıl da birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz, müzik ve kültürle dolu dolu geçecek bir festival bizleri bekliyor,” dedi.

Muhabir: Afşın Topçu