Isparta'da emniyet ekipleri tarafından kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetimler gerçekleştirildi. 6-7 Temmuz 2026 tarihlerinde yapılan uygulamalarda araçlar ve şahıslar tek tek kontrol edildi.
Denetimler, SDÜ Kavşağı, Sav Kavşağı ile Gölcük Yolu 1001 Evleri Kavşağı'nda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Polis ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, suç ve suçlularla etkin mücadele etmek, kamu düzenini korumak ve aranan şahıslarla suç unsurlarını tespit etmek amacıyla araçlar ile kişileri denetledi.
Uygulamalar kapsamında sürücülerin evrakları kontrol edilirken, araçlarda da gerekli incelemeler yapıldı. Şüpheli görülen şahıslar hakkında kimlik sorgulamaları gerçekleştirildi.
Emniyet yetkilileri, kentte huzur ve güven ortamının korunması amacıyla denetim ve uygulamaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.




