AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Miraç Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; ''Miraç, bir yönüyle Rabb’e vuslat, bir yönüyle de Rabb’in nehyettiklerini terk ediştir. Biz müminler için müjdedir. Bu değerler bizlere cennet kapılarını aralayacak değerlerdir. Yeter ki bizleri yükseltecek bu değerlere sımsıkı sarılalım ve bunları hayatımıza yansıtmakta kararlı olalım.

11 ilde yıkım ve yüreğimizi yakan can kayıplarını yaşadık. Asrın felaketini yaşadığımız bu günlerde, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha gördük. İki büyük depremin açtığı yaraları sarmak için devletimiz ve milletimiz el ele vererek, birlik olma bilincini en üst düzeyde sergilemektedir. Biz birlik ve beraberliği güçlü bir milletiz. Yaralarımızı tek yürek, hep birlikte saracağız.

Araç almak isterken dolandırıldı Araç almak isterken dolandırıldı

Miraç Kandili münasebetiyle yapılacak ibadetlerin ve duaların kabul olmasını dilerken, asrın felaketinde hayatını kaybeden canlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bütün musibetlerden muhafaza eylesin. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin ve Ispartalı hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.