Kendi geliştirdiği ürünle çeşitli cilt hastalıklarına iyi gele formül bulduğunu söyledi. Keskin, bu karışımı kesinlikle satmadığını vurguladı. Ancak, bu doğal karışımın birçok cilt problemine fayda sağladığını belirtti.

Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Savruldu Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Savruldu

Yavuz Keskin'in bulduğunu iddia ettiği bu doğal ürün, siil, gibi cilt sorunlarıyla mücadele eden insanlarda olumlu sonuçlar gösterdiği ifade edildi. Keskin'in bu iddiası, kentteki vatandaşlar arasında büyük ilgi ve merak uyandırdı. Keskin'in ifadelerine göre kendisine Dinar'dan ve çeşitli çevre illerden bile ulaşıp yardım isteyen vatandaşlar var. 

Yavuz Keskin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yıllarca dönercilik yaptım ancak sağlıkla ilgili bu yeni keşfim beni çok heyecanlandırdı. Doğadan elde ettiğim özel bir karışımı kullanarak cilt sorunlarıyla mücadelede etkili bir çözüm bulduğumu düşünüyorum. Bu formülü sadece kendi ihtiyacım için geliştirmiştim ancak çevremdeki insanların da fayda görmesi beni çok mutlu ediyor. Fotoğraflarda da görmüş olduğunuz gibi 10 gün gibi bir sürede ciltteki çeşitli sorunlar gidiyor. Bu durumu doktorlara da sordum. Patentini almayı düşünüyorum." dedi.

Haber/ Ali Rıza Cesur

Editör: Ali Rıza Cesur