Birliği Haberleri

birliği haberleri ve güncel birliği gelişmeleri, birliği ile ilgili tüm video, birliği fotoğrafları ve birliği haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Isparta

Isparta İli Arı Yetiştiricileri Birliği 5. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Uslu...

Isparta

Bu yıl 100. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Türk Kadınlar Birliği’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri Ankara’da gerçekleştirildi.

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Semiramis Zehra Karataş başkanlığında Ankara’ya giderek etkinliklere katılacak.

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş,  Ramazan Ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunduklarını belirtti.

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş ve derneğe üye kadınlar hafta sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç...

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi Halıkent Ortaokulu’nun şampiyon olan Kız Atletizm Takımı öğrencilerine burs verecek.

Isparta

TKB Isparta Şubesi Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının tanınmasının 89. Yıldönümünü diğer şubelerle birlikte Ankara’da kutladı.

Isparta

Ahmet Tural’ın istifasından sonra Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına getirilecek isim merak konusu oldu.

Isparta

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, görevinden istifa ederek İyi Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Isparta

Türk Kadınlar Birliği tarafından il genelindeki Lise öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi.

Isparta

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı İklim Değişikliği Başkanlığı ile Isparta Belediyesi arasında İPA 3 kapsamında finanse edilecek olan Türkiye’de...