Elektrikli Haberleri

elektrikli haberleri ve güncel elektrikli gelişmeleri, elektrikli ile ilgili tüm video, elektrikli fotoğrafları ve elektrikli haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da çöp aracı ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı

Isparta

Isparta'ya ivme katacak bir proje geliyor. Sanayici-üniversite işbirliğiyle iki kişilik elektrikli araçların üretimi planlanıyor.

Isparta

Burdur’da otomobil ile elektrikli motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Isparta

Isparta bir vatandaş, sahip olduğu elektrikli aracını yolun ortasına bıraktı. Bu durum çevredekilerin tepkisine neden oldu.

Isparta

Isparta'da TOGG araç kullanıcıları için Trugo Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Meydan AVM kapalı otoparkında hizmete girdi.

Isparta

Motor gücü 160 kilovatın (kW) altında ve yüzde 10 özel tüketim vergisine (ÖTV) tabi elektrikli otomobiller için esas alınan matrah...

TEKNOLOJİ

Ünlü cep telefonu devi Xiaomi, 2 senedir çalışmalarını yürüttüğü ilk elektrikli otomobili SU7 sedanı görücüye çıkardı.

Isparta

Türkiye'de yerli ve milli bir elektrikli traktör üretildi ve bu projede önemli bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk dev yatırım yapıldı....

Isparta

Elektrikli araçlar için çeşitli noktalara kutulan şarj istasyonları, bilinçsiz sürücüler nedeniyle kullanılamaz hale getiriliyor.

Isparta

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yapılan zam sonrasında Eşarj elektrikli araç şarj ücretlerine de zam geldi.

Isparta

Autozoom araç uygulama merkezi Isparta'da, Türkiye'nin ilk yerli elektrikli aracı olan TOGG T10X için profesyonel kaplama yaptı.