Karma Haberleri

karma haberleri ve güncel karma gelişmeleri, karma ile ilgili tüm video, karma fotoğrafları ve karma haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'ya ivme katacak bir proje geliyor. Sanayici-üniversite işbirliğiyle iki kişilik elektrikli araçların üretimi planlanıyor.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nin iş birliğinde düzenlenen ''Kadına Saygı Uluslararası Çevrimiçi Karma Sergi'' açıldı.

Isparta

Isparta Ticaret Borsası heyeti, Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Marulcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) sanayiciler ve esnaflarla bir araya geldi. 

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Deri İhtisas ve Karma OSB yönetimi tarafından tespit edilen sorunların ve...

Isparta

Cumhuriyet'in 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 22 ülkeden 347 sanatçı eser üretti. Eserler internet ortamında görülebilecek.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliği yaparak ''Destek Olalım'' başlıklı bir Uluslararası Resim Sergisi projesi...