Platformu Haberleri

platformu haberleri ve güncel platformu gelişmeleri, platformu ile ilgili tüm video, platformu fotoğrafları ve platformu haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitime Destek Platformu, depremzede çocukları ısıtacak kampanyaya tüm Isparta halkını davet etti.

Isparta

Isparta Eğitime Destek Platformu Ocak ayı toplantısında, şimdiye kadar yapılan ve yapılacak olan projeleri masaya yatırarak, istişarelerde bulunuldu.

Isparta

Isparta Eğitime Destek Platformu, deprem bölgesinde bulunan çocuklar için başlattıkları El Emeği Atkı ve Bere kampanyasına tüm Isparta halkını davet...

Isparta

Isparta Değişim ve Gelişim Platformu Derneği (IDGEP), geleneksel bir şekilde bu yıl da Yalvaç bölgesindeki köy okullarında okuyan öğrencilere kışlık...

Isparta

Kudüs Platformu’nun Isparta’da  güzel bir birliktelik sağladığını belirten Belediye Başkanı Başdeğirmen, “Hepimiz Filistin’in arkasındayız” dedi.

Isparta

Isparta Eğitime Destek Platformu İl Temsilciliği görevine genel merkez tarafından Mustafa Başar yeni il temsilcisi olarak atandı.

Isparta

Anadolu Gazeteciler Platformu (AGP), Başarı Ödülleri İçin Ankara'da Tören Düzenleyecek! Törende birçok sektörden işinde başarılı olan isimler ödüllendirilecek.

Isparta

Isparta’da Filistin’in yaşadıklarını bir nebze olsun anlayabilmek ve onlara destek olmak için her hafta simit, hurma, ayranla iftar açılacak.

Isparta

Isparta’da Kudüs Platformu, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılar dolayısıyla Starbucks ve McDonald’s önünde protesto yaptı.

Isparta

Isparta Ortak Akıl İş İnsanları Hareketi Kurucusu Tufan Tural, beraberinde iş insanları ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret...