Salep Haberleri

salep haberleri ve güncel salep gelişmeleri, salep ile ilgili tüm video, salep fotoğrafları ve salep haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selcuk, son zamanlarda üreticilerin sıklıkla gündeminde olan salep yetiştiriciliğiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Isparta

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, çiftçilere önemli getiri sağlayabilecek olan salep bitkisini önerdi.

Isparta

Uzun yıllar İstanbul'da yaşadıktan sonra Isparta'ya dönen Osman Çetinkaya, geleneksel İstanbul usulü salep kültürünü güller şehrine taşıdı.

Isparta

Isparta'nın sevilen esnafı Mustafa Günnaz, 30 yıldır salep işiyle meşhur. Bu işte ünü Isparta dışına taşarak pek çok yerden müşterisi...

Isparta

Kış aylarının vazgeçilmez içeceği salep tezgahlardaki yerini aldı Kış aylarının vazgeçilmez içeceklerinin başında gelen salep, Isparta'da tezgahlardaki yerini aldı.

Isparta

Toprağa ilgi duyanlar arasında, kendi üretimleriyle kendi kazancını elde etmek isteyenler için salep bitkisi tercih ediliyor.

Isparta

Ülkemizde en çok Muğla, Isparta, Manisa, Kastamonu, Zonguldak, Kahramanmaraş ve Yozgat'ta yetişen salep soğanının toplanması yasak olduğu biliniyor.