Şikayet Haberleri

şikayet haberleri ve güncel şikayet gelişmeleri, şikayet ile ilgili tüm video, şikayet fotoğrafları ve şikayet haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Ticaret Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren 'Alo 175 Tüketici Danışma Hattı', yılın ilk üç ayında 102.319 tüketici çağrısını yanıtladı.

Isparta

Isparta’da yaşayan 42 yaşındaki Demet D. Annelerinden miras kalan 500 metrekarelik arsanın bulunduğu parselde en fazla paya sahip iş insanı...

Isparta

2023 yılında Isparta'da Tüketici Hakem Heyeti'ne yapılan 3 bin 126 şikayet, tüketicilerin memnuniyetsizliklerini dile getirdiği bir yıl olarak kayıtlara geçti.

Isparta

Mimarsinan caddesi üzerinde bulunan esnaflar lokanta ve hamam bacalarından geldiğini iddia ettikleri kurumdan dolayı muzdaripler.

Isparta

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’da yönetim Somaspor maçının hakemlerinin kötü yönetimine tepki.

Isparta

Hava sıcaklıklarının en yüksek seviyeye çıktığı şu günlerde Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nden çıkan kötü koku, çevrede yaşayan...

Isparta

2022 yılında Tüketici Hakem Heyeti'ne toplam 635 bin 363 kişi başvurmuştur. Sizler için en çok şikayet edilen konuları derledik.

Yalvaç

Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi olmak isten vatandaş sosyal medyadan isyan etti.