Tarımsal Haberleri

Tarımsal haberleri ve güncel Tarımsal gelişmeleri, Tarımsal ile ilgili tüm video, Tarımsal fotoğrafları ve Tarımsal haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün öncülüğünde  Isparta Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Tarımsal Üretim Planlama toplantısı yapıldı.

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Kasım 2023 tarımsal girdi endeksleri, tarımsal girdi fiyatlarında yaşanan artışları gösterdi.

Isparta

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü, Antalya’da İrtibat Ofisini hizmete açtı.

Isparta

Tarım ve Orman Bakanlığının ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı’na başvurular başladı. Ispartalı yatırımcılara yüzde 50 hibe...

Isparta

Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü, yatırım projelerinin kontrollerine hem ofiste hem de kırsalda yürütüyor.

Isparta

Yapağlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, “Havuz Modernizasyon” projesini kısa sürede başarıyla tamamlayarak, açılışını gerçekleştirdi.

Isparta

TKDK, 13'üncü proje çağrı döneminin başvurularını tamamladı. Isparta, Türkiye'de yatırım ve hibe miktarı açısından 42 il içinde ilk 10'a girerek...

Isparta

Isparta'da tarımsal amaçlı kooperatifler, üretici birlikleri ve ıslah amaçlı yetiştirici birlikleri derecelendirme kapsamına alındı.

Isparta

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Isparta’da bugüne kadar 2,3 milyar TL tutarında yatırım kazandırıldığını...

Isparta

Isparta “Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Komisyonu” toplandı. Toplantıda Eğirdir Gölündeki iyi ve kötü durum senaryoları ele alındı.

Isparta

Isparta'da kırsal alanda tarımsal üretimi yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara karşılıksız hibe desteği veriliyor.

Isparta

Bu yıl çiftçilere 47 milyar liralık tarımsal destek ödemesi yaptıklarını belirten Bakan Yumaklı, çiftçilere yeni bir müjde verdi.