IGSİAD Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Genel Merkezi binasının açılış töreninde objektiflere boy gösterdi. Büyükçam'ın İyi Parti Isparta Teşkilatı'nda aktif rol alması bekleniyor.

    Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin Isparta teşkilatlanmasını yapacak atama geçtiğimiz hafta içi yapıldı. MHP'de bir dönem İl Başkanlığı yapan Mustafa Şimşek, İYİ Parti'nin Isparta Kurucu İl Başkanı olarak atandı. Şimşek, önümüzdeki süreçte il yönetim kurulu, Merkez ilçe, ilçeler ve belde teşkilatlarının atamasını gerçekleştirecek.

    İYİ Parti'nin hafta sonunda Ankara'da yapılan genel merkez açılış töreninde Isparta'dan tanınmış bir isim objektiflere yansıdı. Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Genel Merkezi'nin açılış töreninde Milletvekili Nuri Okutan, eski Milletvekili Nevzat Korkmaz, İl Başkanı Mustafa Şimşek ile birlikte objektiflere poz verdi.

Büyükçam'ın törende ve bu karede yer alması İYİ Parti'de aktif bir rol alacağını ortaya koydu. Daha önce MHP İl Yönetim Kurulu'nda da yer alan Büyükçam'ın nasıl bir görev alacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.