Isparta’da vicdanları yaralayan ve görenlerin kanını donduran bir hayvan vahşeti meydana geldi. Hızırbey Mahallesi 1626 Sokak’ta, Nazmi Toker Ortaokulu karşısındaki ara sokakta yaşanan olayda, savunmasız bir kedi iple bağlı olarak çöp konteynerinin yanın da bulundu.
Sokaktan geçen vatandaşlar, çöp konteynerinin hemen yanında hareketsiz yatan bir kedi fark etti. Kedinin yanına yaklaşan mahalle sakinleri, talihsiz hayvanın iple bağlandığını ve vücudunda ağır darp izleri bulunduğunu gördü.
Savunmasız bir cana uygulanan bu insanlık dışı muamele mahallede büyük tepkiye ve derin bir üzüntüye yol açtı. Duruma sert tepki gösteren vatandaşlar, facianın sorumlularının adalet önünde hesap vermesini istedi.
Savunmasız hayvanlara yönelik şiddetin hiçbir gerekçesi olamayacağını belirten mahalle sakinleri ve bölgedeki hayvan hakları savunucuları, çevredeki güvenlik kameralarının incelenerek caniliği gerçekleştiren şahısların yakalanmasını talep etti.






