Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 16-17 Haziran 2026 tarihleri arasında il genelinde belirlenen noktalarda asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.


SDÜ Kavşağı, Sav Kavşağı ve Gölcük Yolu – 1001 Evleri Kavşağı başta olmak üzere birçok noktada yapılan uygulamalarda, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi, kamu düzeninin korunması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik kontroller yapıldı.

Altın Durmuyor! Gram ve Çeyrek Altında Yeni Rekor Kapıda mı?
Altın Durmuyor! Gram ve Çeyrek Altında Yeni Rekor Kapıda mı?
İçeriği Görüntüle

Denetimler kapsamında araçlar durdurularak sürücü ve yolcuların kimlik kontrolleri gerçekleştirildi, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları yapıldı. Trafik ekipleri tarafından araçların evrak, ehliyet, ruhsat ve sigorta kontrolleri titizlikle incelendi.

Asayiş ekipleri ise şüpheli şahıslar üzerinde kimlik kontrolleri yaparak bölgelerde güvenlik taraması gerçekleştirdi.

Emniyet yetkilileri, vatandaşların huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla bu tür denetimlerin aralıksız şekilde sürdürüleceğini bildirdi.

Muhabir: Emel Topuz