Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Seçimleri öncesi saha çalışmalarını aralıksız sürdüren ITSO Başkan Adayı ve Yeşil Liste Lideri Alettin Ünal Turgut, Senirkent ilçesine çıkarma yaptı. Senirkentli iş insanları, tüccarlar ve hemşehrileriyle bir araya gelen Turgut, ilçenin ekonomik potansiyeli, sanayi ve tarım altyapısı ile tüccarların beklentilerini masaya yatırdı.
Senirkent’in üretim gücüne, girişimci ruhuna ve ilçe ekonomisindeki kritik rolüne dikkat çeken Ünal Turgut, kent ekonomisinin şahlanması için merkezin ve tüm ilçelerin entegre bir şekilde büyümesi gerektiğini vurguladı.
İlçelerin sanayi ve ticaret odası yönetiminde aktif temsil edilmesi gerektiğini belirten Alettin Ünal Turgut, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Isparta yalnızca merkezden ibaret değildir. İlçelerimizin üretimi, ticareti ve emeği güçlenmeden Isparta’nın bütünü kalkınamaz. İlçelerimizin Ticaret ve Sanayi Odası’nda çok daha güçlü bir sesle ve etkin bir anlayışla temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz.”
Senirkentli iş insanlarının ve ilçe halkının gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut, tebrik ve destekleri için hemşehrilerine teşekkür etti. Turgut, açıklamasını "Birlikte üretmenin ve birlikte büyümenin yolu, merkezimizle ve bütün ilçelerimizle omuz omuza yürümekten geçiyor" sözleriyle tamamladı.




