İnsanlar tanınmak, iletişim kurmak, pazarlama yapmak gibi amaçlarla açtıkları Instagram hesaplarında paylaştıkları gönderilerin beğeni rekoru kırmasını isterler. Ancak bunu sağlamaları için paylaşımların beğeni almaya uygun özelliklerde olması gerekir. Bu nedenle hesap sahipleri tarafından Instagram beğeni rekoru kırmak için taktikler öğrenilmeye çalışılır.

Instagram’da Nasıl Beğeni Rekoru Kırarım?

Instagram üzerinden paylaştığınız fotoğraf ve video gibi gönderilen beğeni rekoru kırmasını isteyebilirsiniz. Bunu sağlamak için uygun taktikleri kullanmanız gerekir. Böylelikle beklediğinizden yüksek oranda beğeni alabilirsiniz.

Instagram’da beğeni rekorunu şu taktiklerle kırabilirsiniz;

  • Etkileyici gönderiler paylaşarak
  • Gönderilere hashtag belirleyerek
  • Zaman uyumlu paylaşımlar yaparak
  • Hesaplarla etkileşim kurarak
  • Gönderiye uygun temalar belirleyerek
  • Instagram reklamlarını kullanarak
  • Gönderilere düzenleme yaparak
  • Beğeni paketi satın alarak

Bunlara ek olarak hesap takipçilerinizin artması beğeni rekoruna ulaşma hedefini gerçekleştirmenize yardımcı olur. Bu nedenle takipçi sayılarını artıracak paylaşımlarda yapmaya özen göstermelisiniz.

Etkileyici Gönderiler Paylaşarak

Beğeni rekoru için kullanabileceğiniz ilk taktik Instagram hesabından etkileyici gönderiler paylaşmaktır. Sıradan olmayan bir gönderinin ilgi çekmesi mümkündür. Bu nedenle fotoğraf paylaşımı yapacaksanız sıradanlıktan uzaklaşmalısınız.

Bunun dışında estetik görünüm ve çekim kalitesi yönünden de paylaştığınız gönderinin etkileyici olmasını sağlamalısınız. Bunu yapmak için gönderiye efect, simge veya caps gibi özellikler katabilirsiniz Böylelikle gönderinin keşfete düşme ihtimali artar ve bu sayede gönderiye ulaşan insan sayısında artış görülür.

Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi: Yaşam Ayavefe'nin Çevre Dostu Projeleri Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi: Yaşam Ayavefe'nin Çevre Dostu Projeleri

Gönderilere Hashtag Belirleyerek

Instagram beğeni rekoru için gönderilerinizi mutlaka hashtag ekledikten sonra paylaşmalısınız. Belirlediğiniz hashtag sayesinde kişilerin yaptıkları aramalarda gönderilerinizin ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu aşamada ise gönderinizi yansıtacak hashtag belirlemeye özen göstermelisiniz. Böylelikle hashtag araması yapan kişilerin doğru paylaşıma ulaşmasını kolaylaştırmış olursunuz.

Hashtag belirleme aşamasında klasik kelimelerden uzak durmalısınız. Bunlar yerine ürününüzü, fotoğrafınızı veya gönderi amacınızı yansıtacak özel hashtag kelimeleri bulmalısınız. Böylelikle gönderinizin yapılan aramalarda üst sıralara ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Zaman Uyumlu Paylaşımlar Yaparak

Beğenilerde rekor kazanmak için zaman uyumlu paylaşımlar yapmalısınız. Uzun süre paylaşım yapmadığınız durumlarda takipçilerinizin hesabınızı unutması mümkün olur. Bunun yaşanmaması için belirli aralıklarla ve aynı zamanlarda paylaşımlarınızı yapmalısınız.

Böylelikle Instagram takipçilerinizin hesabınızdan paylaşılacak gönderileri beklemesini sağlayabilirsiniz. Hesabınızın popüler kalmasını istiyorsanız her gün paylaşım yapmaya özen göstermelisiniz. Böylelikle ürünlerinizden, hizmetlerinizden veya yaşamanızdan insanların haber almasını sağlayabilirsiniz.

Hesaplarla Etkileşim Kurarak

Beğeni rekoru kırmak istiyorsanız Instagram hesaplarıyla etkileşim kurmalısınız. Böylelikle hesap sahiplerinin sizin sanal olmadığınızı anlamasını sağlayabilirsiniz. Özellikle beğenilerinize yorum yapıldıysa mutlaka yorumlara karşılık vermeye özen göstermelisiniz. Yorum olarak soru sorulmuşsa net ve gerçekçi cevaplar vermelisiniz.

Gönderinize beğeni veren hesapların takip yaptıklarında sizlerde geri dönüş yaparak etkileşimi artırmalısınız. Böylelikle daha çok insanın hesabınızı tanımasını kolaylaştırabilirsiniz.

Gönderiye Uygun Temalar Belirleyerek

Beğeni sayılarınızın artmasını istiyorsanız gönderilerinize uygun temalar belirlemelisiniz. Böylelikle kullanıcıların paylaşımınızda veya hesabınızda neler bulabileceğini anlamasını sağlayabilirsiniz.

Yiyecek üzerine bir Instagram hesabı açtıysanız menülerinize ait resimleri paylaşmalısınız. Ayrıca temada yiyecek veya içecek gibi ürünlere yer vermelisiniz. Böylelikle müşterilerinizin de dikkatini çekebilirsiniz.

Instagram Reklamlarını Kullanarak

Beğeni rekoruna ulaşmak için hesaplarınızda Instagram reklamlarını kullanabilirsiniz. Böylelikle ürünleriniz reklamlarda yer alarak ulaştığı insan sayısının artması sağlanabilir. Bunun dışında instagram reklamları ile iş birliği yaparak hesabınızın büyümesine katkı sağlayabilirsiniz.

Instagram reklamları hesabınız için uygun hedef kitleyi bulmanıza yardımcı olur. Böylelikle yeni takipçilere ulaşma konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Gönderilere Düzenleme Yaparak

Yaptığınız paylaşımlarda beğeni rekoru kırmak istiyorsanız gönderinizi paylaşmadan sonra düzenlemelisiniz. Gönderilerinizi düzenleme aşamasında filtrelerden yararlanabilirsiniz. Böylelikle paylaşacağınız resmin daha dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Bunun dışında gönderilerinizi metin, çıkartma, efekt, çizgi ve arka plan gibi özelliklerle düzenleyebilirsiniz.

Gönderileri düzenleme konusunda Instagram içerisinde bulunan özelliklerden yararlanabilirsiniz. Bunun dışında fotoğraf düzenleyici araçları yükleyerek düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Bu programları ücretli ya da ücretsiz şekilde edinerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca gönderilerinize uygun başlıklar belirleyerek insanların başlık sayesinde hesabınıza ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Beğeni Paketleri Satın Alarak

Instagram beğeni rekoru için kullanabileceğiniz taktiklerden sonuncusu beğeni paketi almaktır. Belirli bir ücret karşılığında uzun süre beklemenize gerek kalmadan beğenilerinizin artmasını sağlayabilirsiniz. Güvenilir şekilde almak için https://izlenmebayi.com/instagram-begeni-satin-al/ adresini inceleyebilirsiniz.

Ancak beğeni satın alırken dikkatli davranmalısınız. Bunu da beğeni paketleri için güvendiğiniz bir adresi kullanarak yapabilirsiniz. Bunu yapmazsanız beğeni rekoruna ulaşmaya çalışırken mağdur olabilirsiniz.

Editör: Newstanitim Newstanitim