Isparta Emniyet Müdürlüğü, orman yangınları hakkında bilgilendirme yaptı

Isparta Emniyet Müdürlüğü, orman yangınları hakkında vatandaşlarımıza bilgilendirmeler yaptı. Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmelerde, orman yangınlarının önlenmesi için alınması gereken önlemler anlatıldı.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmelerde, orman yangınlarının önlenmesi için şu önlemlerin alınması gerektiği belirtildi:

SDÜ’nün 2025 Bütçesi Açıklandı: 6 Milyar TL’yi Aştı
SDÜ’nün 2025 Bütçesi Açıklandı: 6 Milyar TL’yi Aştı
İçeriği Görüntüle
  • Ormanlarda ateş yakmayın.
  • Ormanlarda sigara içmeyin.
  • Ormanlarda çöp bırakmayın.
  • Ormanlarda elektrikli alet kullanmayın.
  • Ormanlarda ateş yakarken dikkatli olun.
  • Ormanlarda yangın gördüğünüzde hemen 112'yi arayın.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmelerde, orman yangınlarının çok büyük zararlara yol açabileceği vurgulandı. Orman yangınlarının önlenmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiği belirtildi.

Unutmayın, bilinçli davranarak ve alınan önlemlere uymaya özen göstererek orman yangınlarını önleyebiliriz.

F1fTjj2XoAAFpiE