Isparta Emniyet Müdürlüğü, halkın sağlığı ve güvenliği öncelikli olarak ele alınan bu operasyon sırasında, tarihi bir mermer sütun ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Isparta'ya Yeni Bir Simge Gülhane Heykeli Isparta'ya Yeni Bir Simge Gülhane Heykeli

Konuyla ilgili yapılan açıklamada: "

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince öncelikle halkımızın sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere vergi kaçakçılığını engellemek, olası zehirlenmelerin önüne geçmek, güvenin ve huzurun adresi olan ilimizin sükûnetini muhafaza etmek adına kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonel çalışma neticesinde;

Yapılan ikamet aramasında;

Ø 1 adet Büyük Selçuklu Dönemi İbadethanelerine ait tarihi eser niteliğinde mermer sütun ele geçirilmiştir.

Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak 2863 SKM suçu kapsamında (1) şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem yapılmıştır.

Isparta halkımızın  Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı  suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları  çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 0.505.318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz,iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun  ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber/ Nadir Öngören