Isparta Yeşilay Şube Başkanı Fatih Hakkı Meydan, tüm öğretmen kadrosu Yeşilay gönüllüsü olan ve Türkiye’de bu yönüyle parmakla gösterilen Türkiye Bilim Evlerini ziyaret etti. Ziyarette, geleceğe yönelik önemli iş birliği adımları masaya yatırıldı.

97137Aa1 7B70 4156 97B8 255Ba1C571E3


ISPARTA – Yeşilay Isparta Şube Başkanı Fatih Hakkı Meydan, kentin önde gelen eğitim kurumlarından birine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum binasında gerçekleşen ziyarette Meydan, Türkiye Bilim Evleri kurucusu Selim Değer ile bir araya gelerek yürütülen eğitim faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi aldı.


"Türkiye’deki Ender Kurumlardan Biri"


Ziyaret esnasında kurumun eğitim modelini ve vizyonunu yakından inceleyen Yeşilay Başkanı Fatih Hakkı Meydan, kurumun en dikkat çekici özelliklerinden birine vurgu yaptı. Tüm öğretmen kadrosunun Yeşilaycı ve kurumun tam anlamıyla bağımlılık karşıtı bir duruşa sahip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Meydan, buranın bu hassasiyeti taşıyan Türkiye’deki ender kurumlardan biri olduğunu belirterek takdirlerini sundu.


Gençler İçin Güç Birliği Yolda


Oldukça sıcak ve verimli bir atmosferde geçen görüşmede, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması adına ortak kararlılık mesajı verildi. Önümüzdeki dönemde Yeşilay ile eğitim kurumu arasında hayata geçirilebilecek projeler ve stratejik iş birlikleri üzerine kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret, karşılıklı teşekkürlerin iletilmesi ve geleceğe yönelik ortak çalışma temennileriyle sona erdi.

Takla Atan Otomobil Alev Aldı: 2 Ölü, 3 Ağır Yaralı
Takla Atan Otomobil Alev Aldı: 2 Ölü, 3 Ağır Yaralı
İçeriği Görüntüle

A26A059C 6Aa6 4174 8299 5566E5957D92

Kaynak: Haber Merkezi