Yaz aylarının bitmesiyle Isparta'da havalar soğumaya başladı.

15 Temmuz Fetö/Pdy Darbe girişiminden sonra Isparta'ya giriş istikametleri halkın emniyeti için Emniyet ekiplerince kontrol altına alındı.

Gece gündüz demeden 24 saat Sav Yolu, Gölcük yolu, SDÜ Kavşağı,Atabey Yolu gibi şehrin giriş istikametlerinde bekleyen emniyet ekiplerini gören vatandaşlar rahatsız oldu. Havaların soğuması ile geceleri daha da serin olan Isparta'da, bu polisler açık alanda nöbet tutuyor.

Rahatsız olan vatandaşlar; 'imkanların çok geniş olduğu bu günlerde,polislerin konteyner veya prafabrik tarzı kapalı yerlerde nöbet tutmaları daha sağlıklı olur.Şimdi vinçlerle bile kapalı alanlar taşınabiliyor.Soğukta bu polislere yazık değilmi?' dediler.

Yetkililerin şehrin giriş yerlerindeki nöbet tutan polisler için kış şartlarına uygun bekleme yerleri yapması Isparta halkı tarafından rica ediliyor.

BU HABERİMİZDEN SONRA EMNİYET EKİPLERİ İLK KONTEYNERİ GÖLÜCÜK YOLUNA YERLEŞTİRDİ.

Isparta'da geceleri havalar soğumaya başladı. Isparta halkı geceleri basit barakalarda gördükleri polislerden rahatsız olmuş,bu imkanlarda böyle basit koşullarda bekleyen polisler için rahatsızlıklarını bildirmişlerdi. Emniyet mensuplarına teşekkür eden halk ısınma probleminin daha çözülmediğini bu konteyner  iyi ama ısınma problemlerine yetmez , O polisler iyi imkanlarda beklerlerse bizlere daha verimli hizmet eder dediler.