Hastanenin tıbbi cihaz alımları tamamlandı. AKFEN en son teknoloji cihazları aldı. İstanbul’un en iyi hastanesinde ne varsa Isparta’ya da aynısı alındı.

1 Ocak 2017 itibariyle hizmete girmesi planlanan Şehir Hastanesinin tıbbi cihaz alımları da tamamlandı. Önümüzdeki günlerde kurulmaya başlanacak olan tıbbi cihazların en son teknolojiye sahip oldukları öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı’nın üst düzey yöneticileri dün Isparta’ya gelerek şehir hastanesinde incelemelerde bulundular.

Edinilen bilgilere göre AKFEN Holding yöneticileri tıbbi cihazların alımını tamamladı ve kısa süre içinde kuruluma başlayacak. AKFEN tıbbi cihaz alımında cihazların son teknoloji ile üretilen cihazlar olmasına özellikle dikkat etti.

Cihazların alımı sırasında Sağlık Bakanlığı ile işbirliği yapan AKFEN bakanlığın cihazlarla ilgili bütün taleplerini yerine getirdi.

İstanbul’un en iyi hastanesinde ne varsa teknoloji ve cihaz bakımından Isparta Şehir Hastanesinde olacak. Bunun için AKFEN’in normal yatırım programının dışında ciddi miktarda harcama yaptığı da öğrenildi.

AKFEN yöneticilerinin:”Isparta ve bütün vatandaşlarımız en iyi sağlık hizmetine layık. Bunun içinde tıbbi cihazlar çok önemli. En son teknolojiye sahip cihazlar alınacak” talimatını verdiği ve tıbbi cihaz alımlarının buna göre yapıldığı öğrenildi.